Selectează o Pagină

Pachete site-uri de prezentare

Construieste-ti site-ul la un pret avantajos, fara sa renunti la calitate si la standarde! Alege unul din pachetele de mai jos, iar primul pas spre viitorul tau site e deja facut.

Intrebari frecvente

Ce inseamna optiuni de design?

Iti vom pune la dispozitie 2 respectiv 3 pagini cu aspectul care credem ca se potrivesc nevoilor tale. Poti alege din ele sau poti combina elemente intre ele, astfel incat sa alegi cum va arata site-ul tau.

Ce include mentenanta?

Un back-up lunar, alaturi de garantia securitatii impotriva atacurilor hack si spam.

Optimizare SEO de baza?

Da! Inainte de lansarea site-ului iti vom face noi cererea de indexare in motoarele de cautare si vom adauga elementele necesare unei indexari corecte si rapide (sitemap, robots.txt etc.)

Trebuie sa platesc inainte?

La semnarea contractului se achita 50% din valoarea pachetului ales. Cealalta jumatate se achita doar la lansarea site-ului.

Site-ul si domeniul imi apartin?

Da, domeniul iti apartine si la fel si site-ul. Sunt ambele proprietatea ta!

In cat timp e gata site-ul?

Procesul nostru este creat astfel incat sa iti putem livra in 5-7 zile lucratoare site-ul. Vom agrea de comun acord la semnarea contractului si un calendar pe care il vom respecta!

Daca niciunul din pachetele de mai sus nu ti se potriveste, daca ai nevoie de un magazin online, ori daca ai o cerere speciala, te rugam foloseste pagina de cerere oferta, unde formularul de contact ne va ajuta sa intelegem mai bine ce iti dorest, iar apoi iti vom transmite o oferta de pret.

Companii cu care am lucrat

Foloseste formularul de mai jos

Daca doresti sa achizitionezi un pachet din cele enumerate sau daca doresti alte informatii.