Iti construim site-ul de care ai nevoie

Alegand un pachet de mai jos, poti fi sigur ca lucrurile se vor misca in directia potrivita iar curand, site-ul pe care il doresti pt tine sau afacerea ta, va fi lansat in cel mai scurt timp.

Construit rapid

Pentru ca avem procesele standardizate, iti vom lansa site-ul in cel mai scurt timp.

La pretul corect

Stim ca prezenta online poate fi costisitoare. Insa cu noi poti fi sigur ca ai primit pretul corect pt ceea ce vei primi.

Construit corect

Avem grija sa implementam cele mai bune practici astfel incat site-ul tau sa nu aiba probleme in viitor.

Intrebari frecvente

Ce inseamna optiuni de design?

Iti vom pune la dispozitie 2 respectiv 3 pagini cu aspectul care credem ca se potrivesc nevoilor tale (culori, elemente de design, fonturi, imagini etc. Poti alege din ele sau poti combina elemente intre ele, astfel incat sa alegi cum va arata site-ul tau.

Ce include mentenanta?

Un back-up lunar, alaturi de garantia securitatii impotriva atacurilor hack si spam. Vei fi astfel sigur ca orice s-ar intampla site-ul tau este in siguranta.

Optimizare SEO de baza?

Da! Inainte de lansarea site-ului iti vom face noi cererea de indexare in motoarele de cautare si vom adauga elementele necesare unei indexari corecte si rapide (sitemap, robots.txt etc.)

Trebuie sa platesc inainte?

La semnarea contractului se achita 50% din valoarea pachetului ales. Cealalta jumatate se achita doar la lansarea site-ului.

Site-ul si domeniul imi apartin?

Da, domeniul iti apartine si la fel si site-ul. Sunt ambele proprietatea ta odata ce sunt achitate complet si lansate.

In cat timp e gata site-ul?

Procesul nostru este creat astfel incat sa iti putem livra in 10-15 zile lucratoare site-ul. Vom agrea de comun acord la semnarea contractului si un calendar pe care il vom respecta!

Daca niciunul din pachetele de mai sus nu ti se potriveste, daca ai nevoie de un magazin online, ori daca ai o cerere speciala, te rugam foloseste pagina de cerere oferta, unde formularul de contact ne va ajuta sa intelegem mai bine ce iti dorest, iar apoi iti vom transmite o oferta de pret.

Printre clientii nostri

Foloseste formularul de mai jos

Daca doresti sa achizitionezi un pachet din cele enumerate sau daca doresti alte informatii.